søndag 31. mai 2009

Treninger ,ritt og tester uke 23

En bra treningsuke med svært skiftende værforhold ble avsluttet idag med en rolig langtur til Moss i 27 grader og pølser i vaffel. Ketchup og sennep selvfølgelig! Mange sitter forhåpentligvis igjen med litt overskudd etter en tøff forrige helg og er klare for vårsesongens tester i Tryvann og i Maridalen. Dette vil være veldig nyttig for deg selv å kunne måle evt fremgang senere. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan delta på ukens tester vil jeg råde deg til å få gjort dette på egenhånd før sommeren for alvor er igang. Send gjerne inn tidene dine så vi får det dokumentert i klubben.

Det vil til høsten bli arrangert klubbmesterskap hvor beste klatrer og temporytter skal kåres. Klatrekonkurransen vil trolig bli arrangert i sammenheng med klatringen til Tryvann som Frikransen arrangerer søndag 23. august. Sjekk ut for mer info.
(Vi vil også til høsten forsøke å gjennomføre et klubbritt med fellesstart så er dette også sagt).

Tirsdag 2. juni holdes vårsesongens bakketest i Tryvann. Starten går fra gressbanen og vi møtes til en lang og god oppvarming på Domus Athletica kl 18. Her vil jeg også anbefale klubbens ivrige terrengsyklister å være med.

Onsdag 3. juni er det trening for den nystartede terrengsykkelgruppa. Interesserte møtes på DA kl 18. Destinasjon er ikke bestemt ennå, men det vil bli i lett terreng, på grus og litt på sti.

Torsdag 4. juni blir det tempotest i Maridalen. Start blir ved Brekke og vi kjører en vei, helt inn til Skar. Oppmøte kl 18 på DA. Tempobøyle er selvfølgelig lov for de som har dette. Her kan også terrengsyklistene være med.

Søndag 7. juni blir det langtur til ukjent destinasjon. Forslag mottas på epostlisten med begeistring. Mer info kommer senere. Vi møtes hvis ikke annet blir avtalt på Carl Berner kl 10.00

Lørdag 6. juni er det Raumerrittet 2009. Jeg vet at flere av klubbens medlemmer skal delta på dette så det er bare å melde seg på. Du må gjerne gi beskjed på epostlisten hvis du skal delta eller lurer på noe i forbindelse med dette.

Vi sees på trening!
Mvh Stian