torsdag 14. mai 2009

OSI syklist øverst på pallen!

Vi gratulerer Per Andreas Norseng med en meget sterk klasseseier i NISSAN cup.
Rittet som var det 2. i rekken i denne prestisjetunge norgescupen gikk på Skullerudstua onsdag 13. mai. Perano knuste sterke ryttere som Stian Møller fra Team Etto Høydahl med over 5 minutter!! Per Andreas leder nå sin klasse sammenlagt etter en 4. plass i det første rittet på bjerkebanen i forrige uke. NISSAN cup teller tilsammen 9 ritt fordelt utover i sesongen og neste ritt går av stabelen 27. mai på Gullhaug i Bærum.
Kan denne mannen gå helt til topps sammenlagt dette året??- Jeg tror han har lagt et godt grunnlag i vinter og har en bedre motor i år og kan gjøre nettopp det.

Gifte seg skal han også. Førstkommende lørdag, 16. blir det bryllup. OSI Sykkel gratulerer så masse!!

Se en stolt og fornøyd OSI syklist øverst på pallen (Se bilde på epostlisten) Vi gratulerer nok engang!

Espen Rekkedal ligger på en 9. plass sammenlagt etter to fine ritt i samme cup. På Bjerkebanen holdt han nesten følge med teten og kom inn til en finfin 6. plass, kun ett minutt etter vinneren. Kanskje en dag vi ser to OSI syklister på pallen?!
Følg med på http://nissancup.no for resultater og mer info.

Klubb- og rittdebutant Fredrik Ljone Holst syklet sitt aller første ritt forrige søndag i Romerike rundt. Fredrik syklet inn til en 26. plass i turklassen og tok det hele som trening frem mot Lillehammer-Oslo som er hans store mål denne sesongen. Resultater finnes her: http://www.dinesider.no/customer/293985/archive/files/Div.%20info/ceresrittet2009_resultat.xls

Flere resultater jeg ikke har fått med meg?? Meld inn! Ikke vær beskjedne.

Mvh Stian K. Evensen