torsdag 28. mai 2009

Treningssamling for landeveissyklister 12.-14. juni

Endelig er det klart for treningssamling for landeveissyklistene. Avreise blir fredag 12. juni. Vi sykler fra Carl Berner kl 17. Vi skulle være fremme i Eidsvoll ca 1930 i god tid før ølsalget stenger Helge.. Vert er som nevnt Helge Aamodt og vi vil bo i privat bolig på Eidsvoll.


Opplegget er som følger: Fredag blir det felles middag etter ca 65 km med sykling fra Oslo. Lørdag blir det 2 rolige økter. Den ene vil være i traseen til Hurdalsjøen rundt som er rittet vi sykler på søndag. Se invitasjon Hurdalsjøen rundt 2009 på epostlisten. Jeg vil samtidig oppfordre alle som ikke kan være med på samling å bli med å sykle på søndag uansett. Det er et veldig fint ritt på kun 62 km med en svært behagelig starttid kl. 1125 Etter dette sykler vi rolig nedkjøring tilbake til Oslo.

Vi satser på fint grillvær hele helgen og klubben vil handle inn rikelig med mat til alle. Du må på forhånd pakke en sekk med sovepose, inne-/verandatøy, treningstøy til nevnte økter, toalettsaker og handkle.

Denne turen har dessverre sine begrensninger i forhold til antall deltagere. Det finnes 5 sengeplasser i tillegg til Helge og meg selv. det er meget mulig vi kan få til noen ekstra madrasser hvis det vil være behov for dette. Det er førstemann til mølla-prinsipppet så vær rask med å melde deg på! Nye og gamle, gutter og jenter er hjertelig velkommen til å være med OSI sykkel på treningssamling! Du melder deg på ved å sende en mail til stian_evensen@hotmail.com.

Vi trenger en frivillig som heller vil kjøre egen bil med vår bagasje oppover fredag og hjem på søndag. Noen som har mulighet? Kjøregodtgjørelse skrives etter satser.

Mvh Stian K. Evensen