søndag 10. mai 2009

Lyst til å sykle i terrenget med OSI Sykkel?

Kjære alle sammen.
Det har kommet flere henvendelser fra ivrige syklister i klubben som lurer på hvordan interessen er for terrengsykling. Under årsmøtet ifjor høst var det dessverre ingen som ville ta initiativ til å drive terrengsykkelgruppa og holde faste treninger. Vi ble derfor enige om å se dette an utover i sesongen og evt starte opp noe sporadiske treninger med avtale på epostlisten hvis det var interesse for dette.

Dette tror jeg det kan være et miljø for nå da klubben også har fått flere nye medlemmer. Dette dreier seg om terrengsykling a`la Birkebeinerrittet i skog, på grus, terreng og kanskje en og annen snarvei på sti.
Spørsmålet da er når og hvordan vi skal gjennomføre dette. Jeg foreslår at interesserte melder seg offentlig på epostlisten med ønske om fast treningsdag og tidspunkt.
Det kunne være et forslag med en rolig start på onsdager kl 18 på DA eller ved bommen på Sognsvann? Men ingenting i veien for hverken mandag, tirsdag og/ eller torsdag heller. -Og hva med langtur i helgene? Lørdag eller søndag kl 10 fra Sognsvann feks?
Landeveisgruppa fortsetter som vanlig med tirs- og torsdager kl 18 på DA og langtur fortrinnsvis på søndager.

Mvh Stian K. Evensen