søndag 26. april 2009

Treninger uke 18, mekkekveld, pizzakveld og litt info

Ny uke, nye muligheter!

Tirsdag 28.4
Siste uke før Enebakk rundt. Vi trenger å trene litt mer på samkjøring og rulle. Vi varmer opp rolig inn i Maridalen før vi tar litt rulletrening med korte føringer. Dvs den som sykler foran holder et jevnt trykk i ca 10 sek før han legger seg bak igjen. Viktig og ikke kjøre foran for lenge. Vi skal ikke bli stive idag. Ikke ta ut mer enn maksimalt 90% (de som skal sykle Enebakk rundt fredag) De som evt sliter med å holde følge kan legge seg bak umiddelbart. Men vi skal sykle sammen som ett lag.
Etterpå legger vi inn noen korte tempovekslinger før vi sykler rolig ned til DA igjen. Vi møtes kl 18 på Domus Atletica

Onsdag 29.4

Mekkekveld i kjelleren på Vestgrensa studentby, rett ved siden av DA. Ring 40895549 hvis du ikke finner frem. Tidspunkt fra 18 og utover.

Torsdag 30.4
De som skal sykle Enebakk rundt fredag morgen vil jeg heller anbefale å bruke kvelden hjemme og finpusse sykkelen. Kanskje sykle en rolig 30 min restitusjonstur hvor formålet er at beina skal være mye friskere etter endt økt enn før du dro ut.
Vi andre kjører bakkedrag gressbanen - tryvann. Antageligvis siste gang før fulle og usjarmerende russ og glasskår preger Frognerseterveien. Mulig jeg tar feil nå, men håper veien er åpen. 2*toppturer fordelt på ca 8 drag a` 5 min. Vi møtes på DA kl 18

Fredag 1.mai samles vi på Peppes pizza i Hegdehaugsveien 31 (Ikke Dolly som tidligere annonsert. Grusern mente Dolly ikke var koselig nok og jeg er jo enig i det) Enten du har syklet Enebakk rundt eller ikke er du hjertelig velkommen! Vi trenger og bli litt bedre kjent i klubben.

Søndag 3.mai blir det selvfølgelig langtur. Vi sykler fra DA kl 10. Ikke bestemt reisemål ennå, men kanskje vi blir enige i løpet av uken. Kom gjerne med forslag.

Husk mulighet til å prøve sykkelbekledning tirsdag og torsdag kl 1730 samt under mekkekvelden onsdag.


Veldig morsomt å lese referat fra Johan. Dette er en fin tradisjon jeg håper vil blomstre videre utover i sesongen. Det er godt å få ned litt adrenalin i skriftlig form.

Helgens resultater:
- Christer har gjort to fine ritt i NC-debuten i Skien og er fornøyd i ett rekordstort- og meget sterkt felt. Resultater kan sees her: http://www.grenland-sykleklubb.no/
- Helgens resultater er dessverre ikke helt klare fra Bryne cykleklubb, men Jørn Ø. har rapportert om god kjøring og fine bein mot slutten.
- Helge Grusern Aamodt har fullført Skarverennet i helgen og kom inn på en fin-fin 46.plass i sin klasse. Uvist hvor mye han tok ut denne flotte solskinnsdagen og også uvist hvor mange øl han hadde med i sekken... Resultater: http://www.langrenn.com/skarverennet-2009.4583463-114053.html
- Johan Seland har som vi har lest syklet sterkt i Frankrike. Se referat!
Andre resultater? Meld gjerne inn til meg hvis du ønsker litt credd.

Håper vi sees på noen av disse nevnte dager denne uken. Jeg håper å være friskmeldt igjen til tirsdag og kan endelig sykle sammen med dere igjen. Gleder meg!

Mvh Stian Evensen