torsdag 16. april 2009

Treninger denne uken og litt informasjon.

Hei alle sykkelvenner!

Skisesongen er straks over og sykkelsesongen er definitivt igang! Jeg håper flere har funnet frem sykkelen og fått prøvd den enten det er på landeveien, på grusen eller på snøen (ikke i langrennsløypene håper jeg!!) Noen har kanskje syklet i hele vinter og synes det er helt normalt..??

Det er meg en glede å ønske velkommen til sesongens første organiserte trening i OSI sykkel. Tirsdag 14. april kl. 18 møtes vi på Domus Atletica for en rolig sykleltur i Sørkedalen og/ eller Maridalen. Helge "Grusern" Aamodt er kaptein og trener for landeveissyklistene. Denne treningen vil altså være for landeveissyklister. Tempo vil være særdeles rolig og det vil ikke være noe problem for hvem som helst å følge med. Ingen skal bli frakjørt på trening! Tid og distanse tenker jeg at vil være veldig individuelt. Det vil være flere muligheter til å hoppe av underveis for de som vil det.

Torsdag 16. april samme tid og sted blir det også rolig sykletur til et bestemt sted. Det er litt tidlig med intervall og bakketrening og formålet med treningen vil foruten det sosiale være å få igang beina. Grusern leder også denne treningen.

Søndag 19. april blir det langtur. Tid, møtested og destinasjon for langturen vil vi komme nærmere tilbake til. Kanskje en is på brygga i Drøbak er overkommelig?


Alle er hjertelig velkommen på trening fremover! Enten du er student, yrkesaktiv, gammel, ung, gutt, JENTER, betalende medlem eller ikke er du som nevnt hjertelig velkommen til å delta på trening med OSI sykkel. Når det gjelder dere som ikke er medlemmer (ikke betalt medlemskontingent) håper jeg dere vil melde dere inn så fort som mulig etter et par turer sammen med oss! Vi satser på at dette studenttaket i klubben som har vært diskutert tidligere har hevet seg og at vi kan åpne opp for ikke minst tidligere medlemmer som ønsker å sykle med oss.

Så litt mer info:

- Terreng- og stisyklister må nesten smøre seg med litt tålmodighet ennå da det fortsatt er snø i marka og helt umulig å sykle her! Men det er bare å bruke mailinglisten til å avtale treninger og turer sammen på landeveien. Sleng ut en forespørsel hvis du er litt interessert.

- Vi ønsker å komme igang med bestilling av sykkelbekledning fra Kalas så raskt som mulig. Det vil være anledning til å prøve klærne i forskjellige størrelser på forhånd.

- Når det gjelder treningssamlingen for landeveissyklistene på Eidsvoll vil denne bli litt utsatt på ubestemt tid, men vi håper å få det til i løpet av mai måned.

- Mekkekveld vil bli avholdt i kjelleren på DA engang i uke 17. Håper og tror likevel du klarer å få istand sykkelen til trening førstkommende tirsdag. Denne kvelden vil du få muligheten til å skru sykkel sammen med venner med den rette kompetansen og det rette utstyret for å si det sånn... Det vil også bli mulighet til å bla. få vaske sykkelen og se på sittestilling.

- Alle som ønsker lisens i sykkelforbundet tar kontakt med økonomiansvarlig Einar Goplen, egoplen89@hotmail.com

- Fredag 1. mai er det Enebakk rundt. Vi satser på påmelding som lag og start i samme pulje. Dette vil bli diskutert på tirsdag og info følger.


Til slutt vil jeg som ny leder i OSI sykkel ønske alle en riktig god sykkelsesong med masse gode resultater, hard trening, deltagelse i ritt, nye mål, null skader og sist men ikke minst masse trenings glede!

Vi sees på trening.

Mvsykkelhilsen Stian
Leder OSI sykkel