søndag 19. april 2009

Treninger uke 17

Hei alle sammen.

Tirsdag 21. april blir det sykkeltrening i varierende tempo. Vi holder oss i dalene.

Fokuset denne tirsdagen blir å sykle som et lag. Treningene hittil har vært noe preget av varierende tempo, våryre syklister og stive bein. Dette er helt naturlig og gøy å se folk er ivrige, men Enebakk rundt er snart rundt hjørnet og vi har mye å hente på å samkjøre oss litt bedre. Holde hjulet til mannen foran deg på flatene! Maks en meter, her er det masse krefter å spare! Unngå trekkspilleffekten inn og over bakker. Kommunisere med hverandre verbalt og med tegn. Det blir muligheter for spurter underveis for å strekke litt på muskulaturen. Vi møtes selvfølgelig på Domus A. kl. 1800


Torsdag 22. april
blir det bakkeintervaller Gressbanen - Tryvann. Vi kjører 5 min drag to runder. Ca 8 - 9 drag tilsammen. 2 min pause. Her er det også mulighet for terrengsyklister å være med.


Søndag 26. april blir det rolig langkjøring i Enebakk rundt-løypa. Kristian H. kommer tilbake med mer info om oppmøtested og tidspunkt.


Hele 11 stk deltok på dagens langtur til Drøbak. Vi syklet om Ås og Ski hjemover og distansen ble tilsammen 9,5 mil. Det ble nytt både espresso, krone is og ostekake på koselig cafe i nydelig vær i Drøbak. Tempo var svært varierende og til tider høyt. Håper ingen av dagens deltagere med stive bein ble skremt av dette. Det er slik det bør være i begynnelsen. Det vil bli strengere disiplin på langturene etterhvert da poenget er å sykle jevnt å holde pulsen nede. Stikkordet er litt overskudd..

Det er noe usikkert hvem som stakk av med flest spurtpriser idag (kommune- og fylkes skilt), men Jørn Øksendal tok iallfall de mest avgjørende spurtene mot slutten.
Flott innsats av samtlige!!!

Vi sees på trening!
Mvhilsen Stian K. Evensen