mandag 27. juli 2009

Treninger uke 31

Bra innsats av alle i Tryvann forrige uke! Håper beina er friske igjen.
Magnus har endelig kommet tilbake fra ekspedisjon Amerika og kommer til å sykle masse med OSI Sykkel fremover. En tidligere Sandefjord syklist med gode bein! Sjekk ut Rastløse reiser og se litt hvordan han har hatt det.
Denne uken er hovedmålet torsdagen og Kongen av Kongsveien. Dere som ikke har hørt om dette kan sjekke ut kongsveien.com Dette er kjempegøy! Terreng-, sti- og utforsyklister oppfordres også til å være med.

Tirsdag 28. juli sykler vi en rolig tur sydover mot Vinterbro og videre ut mot Nesoddtangen over Nesodden eller Fagerstrand. Fra Tangen kan vi enten ta båten tilbake til Aker brygge eller vi kan sykle samme vei tilbake.. Ta med penger og fleksikort! Fin tur på ca 1,5-2 timer som alle kan være med på! Båten går hver hele time. Ny i klubben? Bli med! Vi møtes som alltid på Domus Athletica kl 18 presis.

Torsdag 30. juli er det Kongen av Kongsveien som gjelder. En av få fellesstarter som arrangeres denne sommeren. Vi møtes på DA kl 19 OBS MERK TIDEN! Deltagere i KaK møtes på Ekebergsletta kl 20 med start fra bunn ca kl 20.30. Vi rekognoserer bakken på forhånd og legger opp taktikken. Kan klubben klare å slå Ulle eller Klatremus? Eller kanskje Kanutte sin tid for jenter?

Det blir ingen langtur i helgen i mitt regi. Medlemmer oppfordres likevel til å avtale tur på epostlisten. Jeg tar etter helgen en uke ferie, men er tilbake for fullt tirsdag 11. august med forberedelser til Øyern rundt den 16. Husk å melde deg på gjennom sportsklubbenrye sine hjemmesider

Vi sees på trening!
Stian