søndag 19. juli 2009

Treninger uke 30

Ny uke, nye muligheter. På epostlisten finner klubbens medlemmer to gode grunner til å evt komme igang med sommertreningen.. Nye medlemmer oppfordres veldig til å bli med. Det blir 3 skikkelige kvalitetsøkter denne uken:

Tirsdag 21. juli kjører vi tradisjonsrike bakkeintervaller i Tryvann. Vi sykler 8*5 min (to turer, tur retur) Pauser blir 2-3 min. Vi samles i pausene og starter nytt drag samtidig. Vi sykler rolig nedkjøring i Sørkedalen hvis interesse for dette. Vi møtes kl 18 på Domus Athletica.

Torsdag 23. juli trener vi på kjedekjøring i Maridalen. De som evt kjenner de ikke klarer å ta føringer vil trene på å stå over. Dette er også viktig å trene på til ritt. Vi kjører hele veien med pauser på Skar og Brekke. Hovedfokuset på denne økten skal være å holde et jevnt tempo og kjøre jevne og tighte vekslinger. Vi møtes på DA kl 18

Søndag 26. juli sykler vi rolig langtur. Tempoet vil hele tiden være rolig mellom 60 og 70% av maks hj.frekv. kun avbrutt av korte spurter ved kommune-/ fylkesskilt. Nr. 2 spanderer is på vinneren.. Det vil altså som alltid ved langturer bli stopp underveis hvor vi finner en koselig cafe ca halvveis på turen.
Igjen så jobber jeg dagen denne søndagen og kan derfor ikke være klar før kl 15.45 på Carl Berners plass. Hvis andre heller vil sykle tidligere er det bare å avtale turer på epostlisten. Jeg blir ihvertfall å finne her kl 15.45. Håper du vil være med på en rolig tur!

Vi sees på trening!
Mvsykkelhilsen Stian