søndag 14. juni 2009

Treninger uke 25, resultater og sommeravslutning!

Kjære sykkelvenner.
Nok en uke med mye trening er forbi og flere svær fornøyde deltagere etter helgens samling i fantastiske sykkel-Eidsvoll. Nydelige landeveier, landskap, Eidsvollsbygningen, motvind, kaldt og regnvær opp på fredag, grillings på lørdag, solbrent på søndag, et forrykende sterkt ritt, hilste på Edwald Boasson Hagen!! og tilsammen 350km er kort oppsummering etter helgen for landeveisgruppa.

Skal fatte meg i korthet, men vil nevne fantastisk resultater for OSI syklistene i helgen! 24 timers gutta i Danmark tok en meget sterk 13. plass av ialt 175 startende lag i 4 manns-/ mixklassen. Gratulerer gutta! Jørn Øksendal syklet inn til en 99. plass totalt av i alt over 6500 deltagere i Nordsjørittet. Det holdt til en meget sterk 4. plass, bare 13 sekunder bak pallen i sin klasse.
På Eidsvoll stilte OSI Sykkel med 5 deltagere i et NC-preget "turritt" Det ble kjørt vanvittig i starten, men samtlige fullførte med stil og kom i mål med høye snitthastigheter til tross for tunge bein ved start. Resultater kan sees på eidsvollsykkelklubb.org

Tirsdag 16. juni ser vi an treningen denne dagen. Mange slitne bein etter helgen og flere vil kjøre rolig restitusjonstrening denne dagen. Avhengig av oppmøte kan de som vil trene intervall hvis de ønsker dette. Oppmøte og tid er som vanlig DA kl 18

Onsdag 17. juni er det igjen trening for terrengsykkelgruppa. Jeg får rapporter om en etablert jentegjeng med 3 stk ivrige syklister og flotte turer i marka. Møt opp på Domus Athletica kl 18 for en hyggelig tur. Det vil dessverre ikke være noen representanter fra klubben som stiller så trening er på eget ansvar. God tur!

Torsdag 18. juni blir det sommeravslutning for OSI Sykkel etter trening som denne dagen begynner kl 17 OBS Merk tiden! Mer info kommer på epostlisten! Vi møtes altså på DA kl 17 for litt kjedetrening i Maridalen. Det er flere som har sesongens store mål i helgen både fra Lillehammer og i Risør så stikkordet her er overskudd før helgen.

Det blir ingen organisert langtur i helgen, grunnet ritt deltagelse. Men avtal gjerne turer på epostlisten!

Vi sees på trening!
Hilsen Stian