søndag 7. juni 2009

Treninger, test og samling uke 24

Denne uken blir noe deformert pga treningssamling til helgen. Treningen for landevei på torsdag utgår dermed, men jeg vil likevel oppfordre til felles trening på deres initiativ.
Fredag reiser vi til Eidsvoll på treningssamling. Mer info om dette kommer senere i uken! Det er fortsatt noen ledige plasser så det er bare å melde seg på!
Søndag er det Hurdalsjøen rundt (se invitasjon sendt tidligere) Det blir dermed ingen rolig langtur på søndag i regi av klubben. Bli med å sykle ritt i stedet for!

Tirsdag 9. juni håper vi på litt mer nøytrale forhold og gjør et nytt forsøk på å holde tempotest i Maridalen. Vi sykler rolig en tur inn til Skar først og ser bla litt på hvor målgang skal være. Testen blir som tidligere annonsert kjørt en vei fra Brekke til Skar. Det er selvfølgelig valgritt om du vil sykle test denne dagen. Bli gjerne med som heialeder og motivator. Vi møtes på Domus Athletica kl 18

Onsdag 10. juni oppfordrer jeg til terrengsykkeltrening med fremmøte på DA kl 18. Det er dessverre foreløpig ingen fra styret som kan holde treningen denne dagen så gi gjerne litt lyd fra deg på epostlisten eller ta sjansen og møt opp. Verste som kan skje er at du får deg en tur ut.

Fredag 12. juni avreise Carl Berner kl 17. Helge kjører bagasjen vår oppover på onsdag. Mer info kommer som sagt..

Vi sees på trening!
Stian