søndag 16. august 2009

Treninger uke 34 med fotosession!

Kjempebra innsats av klubben i dagens Øyern rundt. Helge, Kjetil, Marcus, Christoph og undertegnende satt alle lenge i front og gjorde god figur for OSI Sykkel. Utrolig synd med Marcus som fikk en punktering etter ca 60km etter svært offensiv kjøring i front. Mål på toppen av en kort, men ubeskrivelig bratt bakke gjorde det hele svært smertefullt på slutten. Resultater og fine bilder kan sees her.

Klubbens terrengkanon Per Andreas Norseng har vært i Canada og syklet TransRockies. Sammen med sin kompanjong Johan Erlandsson for laget Rye syklet de inn til en meget sterk 7. plass i dette meget tøffe 7 etappers rittet. Sterkt og tøft gjort av Perano som nå vil konsentrere seg fullt og helt om NISSAN Cup og Oslo Sykkelfestival... Se info og resultater på www.transrockies.com

Neste uke vil bære preg av å bygge opp formen frem mot neste helgs store mål, nemlig Kråketråkken i Moss på lørdag. Mer info vil komme på epostliste! Sjekk fotosessions på ukas treninger! Vi trenger noen tøffe bilder av gruppa til vår nye hjemmeside. Kom i OSI-bekledning hvis du har dette. Har du ikke fått skaffet deg den tøffe drakta, men har lyst på kan du kontakte meg på 40895549 eller kom i det tøyet du har! Håper så mange som mulig vil stille på trening!

Tirsdag 18. august møtes vi på Domus Athletica kl 18 som alltid. Vi sykler traseen til Oslo Sykkelfestival med påfølgende bakkeintervall i Ekebergveien. Hele bakken! Denne bakken skal forseres hele 6 ganger i OSF så det er viktig at vi kjenner til hvilken utveksling som fungerer best i bakken... Dette er en dag hvor terrengsyklistene også kan være med! Snart er det Birken!
Oppdatert:Det er også Nissan Cup ritt på Skullerud denne kvelden. Stor moro for alle terrengsyklister.

Onsdag 19. august Oslo Grand prix! Vi møtes i Saras telt til sosialt samvær kl 18 iført OSI Sykkel-overdel vi som har.. Ring meg hvis du ikke finner frem i tide..

Torsdag 20. august vil treningen bære preg av å samle overskudd til helgens store mål. Vi vil likevel trene og naturlig blir det trening på kjedekjøring i Maridalen. Her vil vi også trene på å kunne stå over føringer i rulla. Husk: Tighte vekslinger, hold hjulet, 1-2km/t fartsforskjell på rekkene, front må ofre seg i utforbakkene, frys i krappe svinger og i bakkene og til slutt front søke langt frem med blikket å gi tidlig tegn! Vi møtes på DA kl 18 for en morsom treningsøkt!

Lørdag 22. august Kråketråkken. Felles avreise med tog fra Oslo - Moss kl 11. Start kl 14. Mer info kommer på epostliste!

Vi sees på trening!
Stian