fredag 14. august 2009

Tid for Nissan Cup

Da er det igjen tid for Nissan Cup. En serie terrengsykkelritt som arrangeres på kveldstid på hverdager i Oslo-regionen. Formatet er rundbane, slik at man sykler mellom tre og fem runder og total konkuransetid er på en snau time. Løypene er tekniske, og vil være god trening til terrengpartiene i maratonritt som Birkebeinerrittet.

Det er både eliteklasse hvor stort sett hele Norges-eliten stiller, og en sportsklasse hvor OSI Sykkel har lange tradisjoner for å hevde seg helt i toppen. Etter fem ritt ligger Per Andreas Norseng på delt 1. plass i klassen 30-39 og den nybakte pappen (Hurra!) Espen Rekkedal ligger på en fin 13. plass i samme klasse. Undertegnede ligger på en ikke fullt så imponerende 37. plass, men har kun deltatt i to ritt hittil i år.

Dette er en oppfordring til flere ryttere om å prøve seg. Først og fremst fordi det er utrolig morsomt, men man utvikler seg også veldig som syklist når man blir presset til å kjøre teknisk terreng i høy fart. Det er stor nivåforskjell i sportsklassen, slik at man alltid har noen å knive med helt inn til mål.

Gjenstående ritt for sesongen er:

  • tirsdag 18. august - Skullerud
  • onsdag 26. august - Bærums Verk/Gullhaug
  • onsdag 2. september - Holmenhallen (Asker)
  • lørdag 12. september - Langsettløkka (Kjelsås)

Ta kontakt med Johan Seland dersom du har lyst til å bli med, så kan vi organisere felles transport og man kan få gode tips før start.